ZA IGRO PRAVOČASNO IZPERI BAKTERIJE IN VIRUSE!

specifikacije proizvoda aqua maris classic
plava kapljica ilustracija
100% NARAVNO PRŠILO ZA NOS ZA VSAKODNEVNO UPORABO
male kapljice bočica i kutijica aquamaris classic classic tekst ilustracija valovi
IZOTONIČNA MORSKA VODA
ZA VSAKODNEVNO UPORABO
ilustracija morska zvijezda ikona knjiga PREBERITE NAVODILA
ikona za razgovor

Spremljaj nas na Facebooku*

Postani član
JGL DRUŽINE

* Nadaljnje podstrani so v hrvaškem jeziku
zvijezdice ilustracija nos disanje aquamaris sprej classic bočica ilustracija velika kapljica gumb pozadina
ZA VSAKODNEVNO UPORABO

VLAŽI IN
ČISTI NOS

Vlaži in čisti nosno sluznico, ohranja njeno fiziološko stanje in jo obnavlja.

ilustracija bakterija plava tocka obitelj zajedno

IZPIRA VIRUSE
IN BAKTERIJE

S svojimi blagodejnimi lastnostmi odstranjuje ali izpira viruse, bakterije in tuje delce.

spricanje cestica
ilustracija velika kapljica

MORSKA VODA
ZA ZABAVO BREZ
VIRUSOV IN BAKTERIJ

Blagodejna morska voda Jadranskega morja, ki vlaži in čisti suh razdražen nos ter omogoča dolgotrajno negovanje razdražene in suhe nosne sluznice.

aquamaris classic pakiranje

Aqua Maris® Classic je izotonična raztopina morske vode v dozirnem pršilu, ki zagotavlja enakomerno lokalno vlaženje nosne votline. Izotonična morska voda iz Jadranskega morja je bogata s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalnega delovanja nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.


Lastnosti izdelka Aqua Maris® Classic?

Vlaži in obnavlja nosno sluznico ter ohranja njeno fiziološko stanje.

Izpira viruse, bakterije in tuje delce.

Sluznico hrani s koristnimi mikroelementi.

Vse te blagodejne lastnosti so rezultat morske vode iz Jadranskega morja, ki je bogata s solmi in oligoelementi.


Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris® Classic pršilo za nos?:

- Za vzdrževanje vsakdanje higiene nosu raspršite 1-2 krat v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate večkrat dnevno tekom daljšega obdobja.

- Pri suhi in razdraženi nosni sluznici, ki je posledica bivanja v spremenjenih mikroklimatskih pogojih kot je izredno suh zrak (klimatizirani prostori) ali onesnažen zrak, pri naglih temperaturnih spremembah in kakovosti zraka (npr. med potovanji), raspršite Aqua Maris Classic pršilo za nos 3-4 krat v vsako nosnico, po potrebi tudi večkrat.

Izdelki Aqua Maris® temeljijo na naravni vodi iz Jadranskega morja in vsebujejo številne dragocene minerale in mikroelemente.

  • Kalcij (Ca) in magnezij (Mg) izboljšujeta presnovne procese z aktivacijo gibljivosti celic, prekritih s ciliji. Nosni sluznici pomagata pri samočiščenju in tako preprečujeta kopičenje potencialno škodljivih bakterij in virusov.
  • Cink (Zn) in selen (Se) spodbujata lokalno odpornost žrela in paranazalnih sinusov.
  • Jod (I) in natrijev klorid (NaCl) s posebnimi celicami aktivirata nastanek zaščitne nosne sluzi in povečata vlažnost vdihanega zraka.

Aqua Maris® ne moremo nadomestiti z vodo in soljo ali navadno raztopino soli, ker v tem primeru dobimo samo raztopino natrijevega klorida. Ta raztopina ni primerna dolgotrajno hranjenje.

Aqua Maris® ima posebno sestavo mikroelementov iz Jadranskega morja in vsak od njih prispeva k učinku izdelka. Sterilnost izdelkov Aqua Maris® v proizvodnih obratih je zagotovljena s posebnimi metodami filtracije morske vode, ki omogočajo ohranitev vseh koristnih mikroelementov in izločajo organske delce (bakterije, fitogene in zoogene snovi), z izogibanjem metodam agresivne sterilizacije.

Uporaba:
Pred prvo uporabo odstranite zamašek in pritisnite 2-3 krat na pršilko, da se sprosti zrak. Iz higienskih razlogov je potrebno, da vsak proizvod uporabljala le ena oseba.

- Za vzdrževanje vsakdanje higiene nosu raspršite 1-2 krat v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate večkrat dnevno tekom daljšega obdobja.

- Pri suhi in razdraženi nosni sluznici, ki je posledica bivanja v spremenjenih mikroklimatskih pogojih kot je izredno suh zrak (klimatizirani prostori) ali onesnažen zrak, pri naglih temperaturnih spremembah in kakovosti zraka (npr. med potovanji), raspršite Aqua Maris® Classic pršilo za nos 3-4 krat v vsako nosnico, po potrebi tudi večkrat.

SPOZNAJTE TUDI DRUGE IZDELKE
aqua maris®
cijeli asortiman awua maris